Wafels voor Oekraïne | betalen

Betalen is niet mogelijk op dit moment.
Betalen is niet mogelijk op dit moment.

Zandvliet in actie voor Premudrist!
Oorlog in Oekraïne! Honderden slachtoffers, drie miljoen vluchtelingen en talloze verwoestingen. Hulp is nu nodig, ook voor christelijk gymnasium Premudrist (Oekraïens voor wijsheid) in de Oekraïense stad Dubno. Leerlingen krijgen sinds 2016 les op deze prachtige school. Nadat de oorlog een maand geleden uitbrak, worden de lessen langzaam aan weer hervat. Met onze stroopwafelactie kan onze school de Oekraïense school helpen bij het dekken van de kosten van het onderwijs en voor steun bij het opvangen van vluchtelingen. Doe jij mee? Alle beetjes helpen!

Namens de leerlingen en docenten heel hartelijk bedankt!   

Wafels voor Oekraïne is een initiatief van Hulp voor Oekraïne. Een organisatie waar de stichtingen Werkgroep De Ruyter, Oekroe en Hands & Feet de handen ineen slaan om de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne de helpende hand toe te steken. Hier kunt u uw stroopwafels betalen. €3 per stuk of €5 per twee of vul een bedrag in naar wens. Bedankt namens de mensen in Oekraïne!

Wilt u meer lezen over het initiatief Hulp voor Oekraïne of wilt u met uw school ook een stroopwafelactie voor Oekraïne starten? Klik op onderstaande knoppen voor meer informatie.